Powered by Jasper Roberts - Blog

Autumn wantie - Grey knit

Nu när hösten är här och det är lite kyligare vill man mer än gärna ta på sig en varm och skön, stickad tröja. Just nu suktar jag efter polokragar och höga slitsar på sidorna. De får gärna vara lite oversized och speciellt mycket gillar jag de ljust gråa tonerna och antracit. Matchar bäst till svarta byxor eller leggings.

//On my wish list right now - grey knits with turtle neck or high slots on the sides! Love these two from Zara!
1 Jonna:

skriven

Hej! Måste fråga dig, är Michael Kors väskan (travel tote) bekväm att bära på axeln när man har en tjock vinterjacka på sig? Underlig fråga kanske, men sitter i valet och kvalet om jag ska beställa eller inte :) Tusen tack för en riktigt bra blogg!

Svar: Hi hi, jaa du svår fråga. Det är ju inte jättelånga remmar så har man en riktigt tjock jacka så kanske det kan vara svårt att bära den över axeln. Men jag har en ullduffel och det fungerar helt ok för mig. Om man lastar väskan väldigt mycket så kan den skära in lite i axeln eftersom det är ganska smala axelband och då är det ju inte sådär jätteskönt. Hi hi.
Therez.se

2 Jennie:

skriven

Villen fin den med slitsarna! :)

Svar: Ja visst är den! :D
Therez.se

3 Jonna:

skriven

Tack snälla för ditt svar! Tror nästan att jag måste fara till en MK butik och prova innan jag beställer, nog bäst så :)

Kommentera här:

Annonsera här »