Powered by Jasper Roberts - Blog

Nike sneakers

Något som jag verkligen älskar just nu är mina Nike Free. De används gärna och ofta och vilken lycka det var efter förlossningen att komma i dem igen! Den sista månaden kunde jag ju knappt ha sandaler eller flip flops för att fötterna var så svullna men nu kommer jag i både dessa och alla mina pumps. Yey!
Tyvärr köpte jag mina Nike 5.0 ovan för nästan ett år sedan på Zalando men det kommer ju nya fina modeller hela tiden och dessa fyra här nedan skulle jag inte tacka nej till! Tycker verkligen att denna modellen är så himla snygg och dessutom sjukt skön att ha på sig! Helst av allt skulle jag nog vilja ha det första paret och det knalligt rosa för de skulle pigga upp mina svart/vita outfits!

//I really love my Nike Free 5.0 and uses them all the time right now. They are both comfortable and looks very nice. Here are four lovely Nike Free I would really love to have in my closet.
1 Jennifer:

skriven

Hej! Äger du möjligen skor från SVEA? I så fall skulle jag behöva din hjälp!
Jag heter Jennifer och pluggar till designer i Borås. Vi har nyligen påbörjat i utbildningen ett designsamarbete med varumärket SVEA. För att vi ska kunna komma vidare i detta projekt behöver vi få svar på några frågor av just dom som äger ett par skor därifrån idag, för att veta vad just deras kund är ute efter. Hade därför varit snällt om du kunde lägga några sekunder på att svara på denna enkät. Tack /Mvh Jennifer
https://sv.surveymonkey.com/s/VMNG7NK

Svar: Nej, tyvärr gör jag inte det.
Therez.se

2 Joanna:

skriven

Dom är så fina!!! Har ett par färgglada i korall, men nu är ett par svarta ( de längst upp till höger) på väg hem till mig! Känns som att de funkar till allt, men färgglada blir man ju gladast av! :) vad söt lilla Juni är!!!

Svar: <3
Therez.se

3 Elin Larsson:

skriven

Älskar allihopa!

4 c:

skriven

oh my gosh the pink nikes are so cute!

Svar: :D
Therez.se

5 Hampus Bergqvist:

skriven

Snygga som tusan!

Svar: Visst är dem!
Therez.se

6 Emma:

skriven

Hej!
Jag vill minnas att du en gång beställde ett par från England väldigt billigt. Var det kopior? Och i så fall, upplever du att det är någon större skillnad?

Svar: De jag beställde såg likadana ut men det gnuggades bort färg på gummit på sidorna så kvalitén är inte densamma. Tror därför inte att de var äkta tyvärr.
Therez.se

7 Sandra:

skriven

Älskar NIKE <3

Svar: Samma här! :D
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »