Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday diary - Tomorrow & latest instagram

1. Lilla gumman innan promenad | 2. Äntligen en yoghurtglass | 3. Glad mamma i ett soligt Malmö | 4. Vilostund | 5. Starbucksbesök - Skinny vanilla latte | 6. Gumman tränar nacken
Här ovan ser ni lite av senaste tidens instagramskörd. Har bytt namn där så nu hittar nu mig genom att söka på @therez.se! Vad underbart att det är fredag i morgon! Ikväll håller vi på att tvätta och packa för fullt eftersom vi börjar vår resa hem då. Känns så otroligt skönt eftersom jag verkligen har längtat hem hela den här sista veckan! I morgon ska vi dessutom skämma bort oss själva med att bo på hotell och jag ser verkligen fram emot hotellfrukosten på lördag morgon! Åh vad mysigt vi ska ha jag och lilla familjen. ♥ Och sedan blir det som jag tidigare nämt shopping i Ullared. Har en liten lista, mest till lillan men det kanske följer med ett och annat till en själv också. Ska bli kul och se om det finns något spännande. Har ju inte varit där tidigare i vuxen ålder.
1 Gabriella:

skriven

Nämen åh vilka ljuvliga bilder! Så go hon ser ut er lilla Juni:)

Svar: <3
Therez.se

2 Sandra:

skriven

Älskar gekås, finns massor med fina inredningsprylar och bra utbud till barnen också :)

Svar: Låter bra! :D Så spännande! Hoppas på att hitta mycket kul i morgon!
Therez.se

3 Marie:

skriven

Hej! Brukar kika in på din insta också, ni är så fina! Måste ju säga att Juni verkar väldigt stark och stabil i nacken! Min tjej föddes ju i slutet av juli. Hon kan hålla upp huvudet men inte "rakt fram". Gillar Juni att ligga på mage? Min protesterar efter bara en minut eller så, så det blir korta "träningspass". :)
Kram

Svar: Vad gullig du är, tusen tack! Ja Juni har blivit väldigt stabil i nacken men hon slänger fortfarande okontrollerat ibland så vi håller alltid en hand bakom ändå. Har läst att det brukar vara väldigt olika när de blir stabila. Vissa föds ju med bra nackstöd tydligen och en del tar lite längre tid på sig. :)
Hon tycker om att ligga på magen men som du säger så gillar hon inte att ligga där allt för länge då hon snabbt blir less. Så är det nästan med det mesta just nu. Hon vill bli lite road så att säga. Ha ha. Kram
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »