Powered by Jasper Roberts - Blog

My precious

Dagens lilla outfit på Juni - Byxor & body - Lindex | Sockar - KappAhl
Det har ekat lite extra tomt i bloggen de senaste dagarna och anledningen är att jag varit/är väldigt sjuk och hängig. Det började natten mot lördagen när jag hade sådan feberfrossa att jag vaknade av att sängen och mina nattplagg var helt genomblöta av svett. Feber, huvudvärk deluxe och fortsatt frossa följde de kommande dagarna och idag kände jag att det var nog och ringde och fick en läkartid som visade att jag hade en infektion i kroppen (UVI). Har startat en kur med penicillin nu och hoppas innerligt att jag snart är tipp topp igen. Min underbara dotter känner ju av att jag är dålig och vill inte lämna min sida för ens en sekund och jag får så otroligt dåligt samvete för att jag är så himla trött och hängig hela tiden. Hon är ju så underbar att jag smälter varje gång jag ser på henne. Var på BVC idag också och där visade det sig att hon gått ner lite i vikt och jag bara bröt ihop. Alla hormoner, mammahjärtat som svämmar över och sjukdom på det gör det svårt att hålla tillbaka känslorna. Mitt lilla lilla hjärta. ♥ Mina tårar verkar inte ha någon stopp alls. Ska ge henne lite ersättning nu efter amningen fram till jag är frisk och därefter hoppas jag att allt ska fungera bra igen och vi kan återgå till helamning. 

//Sorry for an empty blog the latest days but I´ve been/are sick. Went to the doctor today and it turned out that I have an infection in my body so the doctor precribed me penicillin and now I hope to get well fast!
1 Hanna - Min väg till att bli en bättre löpare :

skriven

Krya på dig!

Svar: Tusen tack!
Therez.se

2 Mia:

skriven

Krya på dig!

Svar: Tack rara du!
Therez.se

3 B:

skriven

Ang tårarna: den där baby bluesen är väldigt vanlig (hormoooonerna!!). Tårarna tar aldrig slut känns det som. Men det gör de. Det tar några dagar/ngn vecka men sen blir det bättre. Om inte - prata m din BM.
Men - en infektion så nära efter förlossningen skulle jag kanske vilja kolla upp, bara så allt är ok med dig. De kan ju vara rätt påfrestande, de där födslarna.

Svar: Ja det är tydligen vanligt att få UVI efter förlossning så det känns bra att veta vad som är fel nu. Hade aldrig kunnat tro att jag hade det eftersom jag inte känt ett dyft. Har haft det många gånger tidigare och haft så otroligt ont men inte nu. Men nu ska det bara bli bätte!
Therez.se

4 Jessica persson:

skriven

Förstår precis. Vår lilla tös började öka i vikt men så drabbades jag av infektion och tabletterna jag skulle ta i tre dar påverkade amningen. Så hon minska i vikt igen så det blev ersättning för oss oxå. Hoppas hon ökat på nytt när vi ska på koll imorgon. Krya på dig!

Svar: Åh jag håller tummarna för er! Vi ska på koll i morgon igen och jag hoppas sååå mycket att det går åt rätt håll. Blev så glad i morse när jag ammat henne och hon faktiskt var nöjd (ville inte ha ersättningen) så då måste ju mjölken räckt till den gången antar jag. Men vi får se helt enkelt. Tack rara du! <3
Therez.se

5 Ella:

skriven

Hej Therez!

Min lilla dotter gick också ner i vikt efter några veckor och du behöver inte oroa dig, håll koll på att hon verkligen får i sig mjölken och så länge hon inte blir hängig och slö som min lilla blev så är det ingen fara.. jag fick börja pumpa ur istället och äta ersättning så är hon en stor och frisk tjej på 3 år idag :) dessa hormoner som svämmar över alltså! känner igen mig! Kram till dig!

Svar: Tack rara du för dina fina ord. Tror jag har lite höga krav på mig själv och blev bara så ledsen när hon gått ner när jag kämpat så hårt trots att jag varit/är så dålig som jag faktiskt är. Dock kändes det lite bättre i morse med mjölken och lillan var faktiskt nöjd efter amningen och ville inte ha ersättningen (jag ska ge en liten dutt efter amning) och då kände jag mig så himla glad! <3
Therez.se

6 Stina:

skriven

Försök att inte oroa dig Therese, vi fick höra att det är mer vanligt än ovanligt att de små går ner i vikt första tiden. Tur att ersättning finns när mjölken inte räcker! :)
Krya på dig!

Svar: Tack rara du. Vår BVC sköterska säger att det är vanligt och ok med 10% viktnedgång men jag är bara så känslig nu och kämpar så hårt för att det ska fungera och när vågen visade minus så bara brast det. Idag känns det dock mycket bättre och jag tror att bara vetskapen om att jag vet vilket fel jag har samt att det nu bara blir bättre eftersom jag tar medicin så kan jag slappna av på ett bättre sätt. Det kändes redan bättre med mjölken idag så kanske går det fort att komma tillbaka. <3
Therez.se

7 Nina:

skriven

Åh! Jag känner igen det där med att känna sig otillräcklig och bryta ihop över amning som - tyvärr - har något onödigt skimmer med yttre krav/ställda förväntningar över sig. Det tog någon vecka innan det uppdagades varför vår tjej ville äta så ofta men inte kunde sova längre än 30 min på dagarna - min mjölkstockning var så pass rejäl att hon inte fick i sig tillräckligt. Så under tre veckor totalt gick hon bara upp 100g. Fick också ge ersättning utöver men är så här i efterhand förbannad på BVC-sköterskan vi gick till då som propsade på att jag för allt i världen bara skulle ha igång amningen igen. Med facit på hand, hur dåligt jag mådde dels av mjölkstockningen, dels av pressen att få henne att komma till ro (under många långa promenader per dag där hon till slut somnade), så skulle jag där och då slutat att amma/bara gjort det på kvällen för mysets skull. Funkar det inte så funkar det inte!

Hoppas att du tillfrisknar fort!

Svar: Åh fy så hemskt du fått vara med om! Jag tycker också de är lite väl hårda med amningsfrågan. När vi var på föräldramöte som kom det in en från BVC som sa att alla minsann kunde amma och det tycker jag var lite hårt. Det finns faktiskt dem som inte kan och jag tycker att det skall vara ett val varje mamma själv ska få göra och inte bli lynchade för det. Nu ville jag själv amma om jag kunde så jag blev bara så besviken när det inte blev som jag tänkt just då. Men nu är jag tillbaka på banan och mår bra över det! :D Kram
Therez.se

8 Gabriella:

skriven

Åh vad tråkigt att höra! Hoppas du får må bra snart!
Varma styrkekramar till dig

Svar: Tusen tack! <3
Therez.se

9 Nina - Glamourmamman:

skriven

Krya på dig, fina du!

Kram Nina

Svar: Tack finis! <3
Therez.se

10 Malin:

skriven

Stackars dig :( Hoppas verkligen att du blir pigg & kry snart!! Stor kram!

Svar: Tack rara du! <3
Therez.se

11 Madeleine:

skriven

Åh, krya på dig! Det blir nog bra tillslut ska du se. Måste bara säga att Juni är ett så fiin namn till eran dotter! :) kram på dig.

Svar: Tusen tack! <3
Therez.se

12 www.alexandrastyle.se:

skriven

Krya fina fina du!
SÅ vacker dotter!
kramar

Svar: Tack rara du! <3
Therez.se

13 Regine:

skriven

Åå, så nyydelig! <3

Svar: <3
Therez.se

14 Denise - Ensamstående mamma till N!:

skriven

Krya på dig!!

Svar: Tack rara!
Therez.se

15 Elin Larsson:

skriven

men vad gullig

Svar: <3
Therez.se

16 Michelle :

skriven

Oj, har helt missat att Juni kommit till världen. Stort grattis! :) Hon är ju så himla sööt!


kram

Svar: Tack rara! <3
Therez.se

17 Jessica:

skriven

Jag hoppas verkligen du får må bättre snart, och att medicinen fungerar.
Jag fick liknande symtom efter jag fick ryggbedövning (första och sista gången jag tar den) fick då ta tre bloodpatch (stavning?). Ovanligt att behöva ta flera om ens en sa läkaren. Men fick du inte ryggbedövning behöver du inte oroa dig om det och jag hoppas då att infektionen ger med sig. Tänk på när du blir ledsen att du är alltid bäst för din dotter och du har och gör det bästa för henne. Inget av detta är ditt fel, hon går snart upp i vikt igen ska du se. Söt liten flicka du har.

Svar: Tusen tack rara du! Nu har jag avslutat kuren och mår så mycket bättre vilket känns så skönt. Vill verkligen lägga all min tid på mitt lilla hjärta.
Therez.se

18 carmelaalvarado_niv5@yahoo.com:

skriven

carmelaalvarado_niv5@yahoo.com

19 jacquiline:

skriven

Åh gud, sötaste jag har sett!!! <3

Svar: <3
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »