Powered by Jasper Roberts - Blog

Fantastic day

Alltså den här dagen! ♥ Så underbar på alla vis! Fick för det första lååång sovmorgon då lillan och älsklingen gick på öppna förskolan och hängde med andra pappor och deras små. Sedan kom min egna lilla lattemamma och hennes lilla sötnos hit och vi begav oss ut på en nästan 3h!!!!! lång pw med ett mellanstopp vid älven där vi åt lunch som vi hade med. Alltså vädret här i Umeå är fantastiskt, det blev liksom sommar direkt och det behövdes inte ens en jacka idag! När vi kom tillbaka hit hem så gjorde älsklingen vaniljlatte på havremjölk åt oss och vi pustade ut och njöt av dagens prestation. Nu har dem åkt hem och lillan ligger och vilar medan jag spanar på datorn lite med ett stort leende på läpparna! Alltså det är fantastiskt att vara mammaledig, jag njuter av varje sekund!
 
Ett nytt linne från IVYREVEL och deras sommarkollektion har flyttat in i garderoben som ni kan se här ovan! Älskar mönstret och längtar till det skall invigas! Kanske redan i helgen! En sak som är säkert är att det skall med i resväskan när vi åker utomlands!
 
1 Fanny Kvist:

skriven

Åhh vilket snyggt linne!!!

2 Mia Elisa:

skriven

Ja visst är det otroligt härligt väder! :) Linnet var riktigt fint!

3 Sofia:

skriven

Gud vilket fint linne!

4 Turid :

skriven

Hej!

Såg att du beställt din kalender från personlig almanacka, men jag kan inte hitta det temat/svartvitrandiga mönstret som du har. Var det någon special som du fick eller skulle du kunna länka?

Svar: Hej! Jag har själv gjort båda framsida och baksida i Photoshop och sedan laddat upp på "personliga bilder" eller vad det heter. :)
therez.se

5 Bella:

skriven

åh vilken fin topp! :D

Kommentera här:

Annonsera här »