Powered by Jasper Roberts - Blog

Giveaway - Proteingröt.se

Fjärde advent är här och det är dags för min sista tävling i adventskalendern som är i samarbete med Proteingröt.se! Den perfekta frukosten som smakar både gudomligt och är otroligt nyttig! Perfekt när man är aktiv eller helt enkelt vill veta att man får i sig det kroppen behöver! Nu har ni chansen att vinna en hel veckas ranson av just Proteingröt! För att delta:
 
  • Besök Proteingröt.se och svara på frågan - Hur många procent protein innehåller en förpackning proteingröt? (svaret hittar ni här)
  • Lämna en kommentar här nedan med svaret på frågan och glöm inte att lämna din mailadress i fältet för detta (endast synligt för mig)
 
 
Glöm heller inte att jag samtidigt som denna även har en tävling som pågår på min instagram @therez.se där ni kan vara med och delta en gång till! Det är två olika tävlingar med två olika vinster vilket gör att ni kan öka era chanser att vinna genom att delta i båda tävlingarna! Hur bra är inte det!? Och rent teoretiskt kan man ju faktiskt ha sådan tur att man vinner dem båda och får två vinster!
 
Tävlingen avslutas fredag den 25 december klockan 23.59. Vinnaren koras och presenteras i ett eget inlägg dagen efter jul. Lycka till!
1 Katrin:

skriven

11 gram innehåller en portion!

2 Frida Andersson :

skriven

11 gram per portion.

3 Helena i Uppsala:

skriven

11 g per förpackning

4 Jennie:

skriven

22% tror jag det är :)

5 felicia kyrk:

skriven

11 gram:)

6 felicia kyrk:

skriven

Läste frågan tidigare idag trodde de var i gram, såg nu i procent! :) så 22%

7 Amanda:

skriven

22%

8 Karinerikakristina@live.se :

skriven

22% :)

9 Anonym:

skriven

11 gram
helene.ljungberg@home.se

10 Mia:

skriven

22% per förpackning

11 Mia:

skriven

22% per förpackning

Kommentera här:

Annonsera här »