Powered by Jasper Roberts - Blog

Just one perfect bra

Monki | 120kr
Snyggaste bygellösa behåarna just nu hittar ni hos Monki. Ser helt perfekta ut och finns i alla basfärger man behöver - svart, vit och nude. Jag önskar som vanligt att den här typen av behåar fanns i större kupor men smalare runt ryggen. Typ en L i kupan och en XS/S runtom, då skulle den vara perfekt. Ha ha. Måste spana om de går att sy in enkelt för jag vill verkligen ha dem!

//Love these soft bras from Monki! You´ll find them in all basic colour you need - black, white and nude! Me want!
1 E:

skriven

Jag vet att du har skrivit om behåar förut och att du önskar större kupor men samlar runt om. Men är det inte så att dessa tunna, spetsbehåar inte skulle klara av att hålla upp en större byst? Jag har ingen aning, men i affären är det ju uppenbart att ju större kupor desto bredare axelband, fler hakor i ryggen och kraftigare kupor för att avlasta ryggen och hålla brösten på plats.

Jag håller med dig om att se ser fantastiskt fina ut men med mina "urammade" bröst är den här typen av behå helt utesluten!

Svar: Absolut! Så är det ju! En större byst kräver ju ett bättre stöd men jag har ju hjälpt naturen lite på traven gällande min byst. ;) Så egentligen får jag väl skylla mig själv, men önskar ändå att det fanns den typen av behåar i sådana storlekar. ;)
Therez.se

2 Elena :

skriven

Snygga!

3 Elin:

skriven

Snygga! Så synd att de bygellösa är så pass ovanliga, men hos Monki finns ju några att välja på ser jag. Tror nog denna modell går att sy in :)

Svar: Ja jag hoppas det! måste spana någon dag! :D
Therez.se

4 ANNAWII ♥:

skriven

Underbara!!

Svar: Visst är dem! :D
Therez.se

5 Ann:

skriven

Riktigt snygga!

6 joe:

skriven

Snygga, men sitter dem bra??

Svar: Vet inte, har inte testat dem.
Therez.se

7 Paulina Suonvieri:

skriven

Dessa är riktigt bra! Jag har den svarta och jag ÄLSKAR den! Den sitter bra (möjligtvis liiiiite jobbigt att kuporna sitter fast på banden och man inte kan dra ut de så de passar bra på ens egna bröst haha) och det är sjukt bra att man inte får kon-bröst a la madonna-style. ;) Önskar de kommer ut i fler färger (kanske marinblått, beige eller mintgrönt?) för då slår jag till! :)

/hundredkitchenstories.blogg.se

8 Rozita:

skriven

Riktigt snygga!!

Kommentera här:

Annonsera här »