Powered by Jasper Roberts - Blog

Estée Lauder Supreme serie - Part II

Som jag tidigare har berättat har jag i samarbete med Estée Lauder fått testa produkter ur deras senaste Supreme serie. Nästa produkt på tur som jag testat är Estée Lauder Revitalizing Supreme Global anti-aging CC cream med SPF10. Det är en multifunktionell kräm som anpassar sig till din huds specifika behov och ska både verka återfuktande, minska olika typer av ålderstecken och ge fin lyster. Förutom det innehåller den även SPF10 vilket ger ett dagligt solskydd och man kan använda den som enbart fuktighetskräm eller under foundation.
Det jag reflekterade över först och gillade mest var att den gick in i huden väldigt snabbt, kändes lätt och återfuktande och likt magi anpassade sig den färgmassigt till min hudton. Själva krämen är vit/grå men när den kom i kontakt med huden blev den hudfärgad så jag blev nästan chockad! Coolt! Detta var verkligen en fantastiskt liten tub! Tummen upp! Beroendeframkallande!
TIPS! På Estée Lauders facebooksida har man just nu chans att vinna ett eget Supreme-kit till ett värde av hela 2.400kr! Här hittar ni tävlingen och det är superenkelt att delta!
* Inlägget är i samarbete med Estée Lauder
1 tommy:

skriven

å så fint

Kommentera här:

Annonsera här »