Powered by Jasper Roberts - Blog

Awful day - new palettes

Alltså den här dagen är nog en av de värsta dagarna jag haft detta året. Jag har aldrig haft så ont i huvudet som jag haft idag. Mitt värsta migränanfall någonsin faktiskt och jag todde på allvar att min hjärna/huvud höll på att sprängas sönder. Jag känner mig mycket bättre nu ikväll men är otroligt omtöcknad. Usch, det där vill jag aldrig mer vara med om! Nu ska jag bädda ner mig i soffan och äta lite glass, då känns det alltid lite bättre. Hoppas på en mycket bättre dag i morgon!
 
Dessa två ögonskuggepaletter från Lóreal är förresten mina favoriter just nu. Här finns alla färger som jag använder vid sminkning. Nu kanske jag inte använder så mycket rosa på ögonen men de funkar bra som rouge också.
 
1 Zaisha <3:

skriven

jättefina färger på ögonskuggorna!
tråkigt med migränanfall, har haft det en gång så att jag trodde att mitt huvud höll på att explodera, vill absolut aldrig vara med om det igen. Hoppas att du också slipper det :)

2 Elin Karlborg:

skriven

Vilka fina ögonskuggspaletter :D

3 Dixi Wonderland:

skriven

Älskar bruna toner i ögonskuggor :D

4 ISA:

skriven

fy fan för migrän, måste vara hemskt. Hoppas idag är bättre! kram

Svar: Tusen tack! Mycket bättre idag! <3
therez.se

5 Anonym:

skriven

Har du några bra tabletter? Ring en läkare och få något utskrivet. För mig funkar nu den där nässprayen man kan köpa receptfritt. Om jag tar den när de första tecken på migrän kommer, vilket är synrubbningar.

Svar: Ja jag har tabletter men de hjälpte typ inte till denna migrän. Detta var det värsta jag varit med om. Kanske värt att köpa hem den där sprayen och testa om det skulle bli såhär igen.
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »