Powered by Jasper Roberts - Blog

Vitamine boost

Ny vecka och nya tag. Tror ni inte på tusan att hela familjen legat sjuk i förkylning i helgen?! Lillan först och sedan föll både jag och älsklingen som furor på rad. Ha ha! En sak är rätt jobbigt har jag märkt. Lillan blev ju lite bättre när vi blev sämre vilket resulterade att man inte kunde vara så sjuk som man helst velat och bara ligga och mysa i sängen hela dagarna. Det var bara att stiga upp och leka med lillan som plötsligt fått överskottsenergi efter några trötta och sjuka dagar. Inte riktigt den bästa kombinationen. Ha ha!
 
Nu är datorn borttagen från det lilla sideboardet i köket som ni kan se. Istället står där en skål med frukt så länge. Bra med C-vitaminer! Förresten! Hur sjukt goda är inte clementinerna nu!? Små och syrliga, mums! Önskar dock att man hade en privat clementinskalare. Jag verkligen hatar att skala citrusfrukter!
 
1 Therese:

skriven

Hoppas ni kryat på er! Undrar vart den fina skålen är ifrån?

Svar: Tack rara du! Skålen kommer från H&M Home. :)
therez.se

2 corneliaeriksson.blogg.se:

skriven

Det där bordet är så snyggt, önskar jag hade plats för det...

3 Joanna:

skriven

Ja, det är inte lätt det där. Minns då vi alla åkte på magsjuka... :/ två kräkande föräldrar som försöker ta hand om två kräkande barn... Det var hemskt.. :/ krya på er!

Svar: Åh herregud, låter som världens mardröm! Jag är verkligen helt död när jag får magsjuka. :(
therez.se

4 Amanda:

skriven

Hatar också att skala citrus, men älskar att äta! Värsta är nog apelsiner, den doften försvinner inte från fingrarna på flera timmar!

Svar: Precis! Det är det jag hatar plus att man ibland liksom får missfärgade naglar. Ha ha!
therez.se

5 ISA:

skriven

blev nästan sugen själv på en vitaminboost. Need it! hoppas ni kryar <3

Svar: Tusan tack rara du!
therez.se

6 Camilla:

skriven

Krya på er!!

Måste fråga vad sideboardet heter? Jag söker på IKEAs hemsida men hittar det inte alls... Är i behov av en skänk eller ett sideboard i vardagsrummet och det lutar mellan det där eller att kombinera en skänk av Beståserien. :)

Svar: Tusen tack! Tyvärr har det svarta utgått ur sortimentet men finns just nu i vitt i alla fall och det heter VITTSJÖ. :)
therez.se

7 Anonym:

skriven

Haha. Ja, sängmys när man är sjuk är ju bara att glömma när man fått barn. Värre är det då en annan ligger i magsjuka och har 4 friska barn omkring sig... då vill man inte vara med längre. Tur det går över 😉 krya på er.

Svar: Åh herregud. Ja det kan jag tänka mig är lite halvjobbigt. ;)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »