Powered by Jasper Roberts - Blog

Bedroom - something new

För ett tag sedan hämtade jag hem en ny klädställning och den blev så himla bra i sovrummet. Den är liten men rejäl och snygg och fyller sin funktion. Hade sådan tur att jag tag i den då det är butiksinredning. Förresten så har vi lite mer nytt i sovrummet. Väggen till höger i bild har förvandlats till en garderobsvägg som vi klätt med vitt tyg från golv till tak och det blev så himla bra. Nu har vår lägenhet grym förvaring utan att ta för mycket plats!
 
För övrigt har det varit en sådan sjukt seg dag idag. Det blev nästan ingen sömn inatt så jag tänker faktiskt göra mig i ordning för sängen nu när lillan har somnat och försöka sova ikapp lite om det går. Ha ha. Morgondagens planer är ett besök på öppna förskolan och MVC. Ska bli skönt att se hur alla värden ser ut för just nu känner jag mig så himla skruttig.
 
1 Fairyland surprises:

skriven

Väldigt snyggt!!

Svar: Tusen tack! <3
therez.se

2 Ulla:

skriven

Tack för ännu ett bra inlägg!

Svar: :)
therez.se

3 Emma -Merakibeauty.se:

skriven

älskar den väggen :)

Svar: <3
therez.se

4 Anonym:

skriven

Hur har ni hängt upp tyget? Har du sytt själv eller köpt gardinlängder? Funderar på att göra något liknande hemma hos mig men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga 😀 /Martina

Svar: Vi har köpt gardinskenor med takupphängning från ikea och sedan även vita gardiner från samma ställe som vi fållat till rätt längd. Superenkelt och jättefint blev det! Här har du direktlänkar så kan du spana själv. :)
http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/60297569/
http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00079362/
therez.se

5 Helene:

skriven

Snyggt! :3

Svar: Tusen tack! <3
therez.se

6 a n n i k a:

skriven

Så fint!

Svar: Tack! :)
therez.se

7 Elin:

skriven

Men så snyggt!!

Svar: Tack rara du! <3
therez.se

8 Amanda Niclasson:

skriven

Snyggt! :)

Svar: Tusen tack! :)
therez.se

9 Blomma:

skriven

Hur snyggt?!! Älskar väggen.

Svar: :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »