Powered by Jasper Roberts - Blog

Black & white for mom and mini

I veckan har det blivit lite shopping för mig och mini. Nytt By Malene birger skal som jag köpt på Carizma här i stan. Blev så glad när jag hittade till min iPhone 6+ där! Har letat som en galning på nätet men bara hittat till 6:an. Sedan hittade jag sötaste halksockarna med pandor på till Juni. Ganska otippat men de kommer från Ica Maxi och kostade 39.90kr. Kap! Måste dit och köpa ett par till. Juni älskade dem, och jag med för den delen. Sååå söta!
 
Igår hade jag förresten ont i huvudet precis hela dagen men var ändå tacksam att det inte var migrän. Det skulle jag inte tänkt för just innan jag skulle lägga mig kom synbortfallet och illamåendet och hela natten har liksom sängen snurrat när jag rört på huvudet. Så hemskt! Vaknade likadant men det avtog vid lunch, tack och lov! Måste hämta ut min migränmedicin ifall jag får fler anfall. Har fått en utskriven som man faktiskt får ta när man är gravid. Är lite rädd för tabletter men alltså man är rätt ynklig när man får sådana här anfall.
 
Kvällens planer är sushimiddag och så har jag gjort i ordning fruktsallad. Älskar verkligen fredagar! Har ni några mysiga planer för kvällen?
 
1 ANNAWII ♥:

skriven

awwww så söta sockar, dör lite hihi <3

Svar: Hi hi, visst är dem gulliga! Fanns fler djur också. :)
therez.se

2 Johanna Hahlin :

skriven

Hej! Vi har testat atlaskliniken med Elin . Det ligger på rödbäck , och de har gratis undersökning om man vill testa ..hon har inte haft ett anfall sen lucia då hon gjorde första behandlingen..👍😃hör av dej om du vill veta mer, annars läs på hemsidan , sök atlaskotan/ kliniken så kommer det upp .. Hej hej från Johanna på kronan i Åsele

Svar: Tusen tack för tipset! Måste kollas upp!
therez.se

3 Anonym:

skriven

Vi har de sockorna med, men vi sprättade bort pandorna så han kan ha de i skorna. Och han älskar att gå runt med pandorna i handen.

Svar: Naaw! Ska nog köpa ett par till och så kanske vi göra så med det paret. :)
therez.se

4 Helene:

skriven

Så söta! :D

Kommentera här:

Annonsera här »