Powered by Jasper Roberts - Blog

For mama - 6 under 300kr

 
1*. | 2*. | 3*. | 4*. | 5*. | 6*.
 
Dagens lilla tips får bli ett plock av fina mammaklänningar och en kjol som alla kostar under 300kr! Riktiga kap med andra ord. Jag tycker det är lika viktigt att känna sig fin under graviditeten som när man inte är gravid och visst blir det lite annorlunda men mitt tips är att inte vara rädd att framhäva sina former. Dessa klänningar och kjol gör verkligen det på rätt sätt! Sätt lite fokus i midjan och var inte rädd för att ha något som sitter åt. Jag minns att jag tog hjälp i en butik när jag väntade Juni och jag blev verkligen så ledsen. Expediten tog bara fram stora säckiga plagg som gjorde att jag såg ut att vara 4 storlekar större än jag var och på helt fel sätt. Nej framhäv era söta magar och de rätta formerna istället.
 
Gjorde en beställning förra veckan på maxikjolen från Esprit men ångrar nu att jag inte slog till på nummer 2* och 5* också! Så himla fina! Kanske måste göra en till beställning eftersom det ändå är fri frakt, ha ha!
 
* Inlägget innehåller annonslänkar
1 Jennie:

skriven

Så många fina!!

Svar: :)
therez.se

2 Veronica:

skriven

Så många fina! Jag håller med dig, jag tycker man ska framhäva magen och inte har stora säckiga plagg. En gravidmage är så fantastiskt fin :)

Svar: Visst är det! :)
therez.se

3 Patricia:

skriven

Så himla fina!! :)

Svar: :)
therez.se

4 Sofi:

skriven

Åh vad fina tyckte om alla nu ska jag spana in!=)

Svar: Gör det! :D
therez.se

5 Amanda Jona [SPONTAN]:

skriven

Åh vilka fina! :)

6 Amanda:

skriven

Åh, så himla snygga ju!! :)

Kommentera här:

Annonsera här »