Powered by Jasper Roberts - Blog

Sammanfattning 2015

JANUARI - Startade året med att jag och Juni följde älsklingen på jobb och bodde på hotell i flera dagar tillsammans. Så himla mysigt! Både jag och Juni stortrivdes och medan älsklingen jobbade så passade vi på att shoppa och äta sushi mest hela dagarna! Hi hi! Inte helt fel med andra ord. Planerade även inför Juni´s namngivningsceremoni.
 
 
FEBRUARI - Juni´s namngivningsceremoni gick av stapeln och blev så himla himla bra. Hade aldrig kunnat ana att den faktiskt skulle bli så fin som den blev! Familj och vänner var samlade och allt liksom klaffade och blev verkligen en dag att minnas
 
MARS - Gjorde min egen 30-dagars utmaning och tränade mycket styrka och kondition för att bli starkare i kroppen. Jag och älsklingen firade vår 8-årsdag med en lyxig middag ute och Juni följde med och uppförde sig exemplariskt genom att somna sött bredvid mig på soffan. Var med i programmet Go´kväll på SVT1 där jag visade upp min walk-in och väskor. (länk)
 
APRIL - Mycket våriga outfits postades i bloggen och dessutom flyttade jag från Blogg.se STIL till MY EVERYDAY vilket fortfarande känns väldigt bra eftersom jag vill att bloggen ska utvecklas som jag gör men fortfarande ha sitt fokus på mode. Vädret var magiskt och det blev många härliga barnvagnspromenader i solen. Vårfixade på balkongen och köpte mycket tulpaner! Bokade resa för hela familjen till Rhodos i juni!
 
MAJ - Impulstatuerade mig med min lattemama-in-crime vilket resulterade i den finaste tatueringen jag äger. Nämligen en väldigt enkel på underarmen med namnet på min älskade dotter. Bokade biljetter till Madonnas konsert i november och började redan längta. Firade min alldeles första morsdag! Magiskt!
 
JUNI - Åkte på den underbaraste resan någonsin - första som en egen liten familj! Vi åkte till Rhodos och bodde på ett superlyxigt all-inclusive hotell och hade det så härligt i en hel vecka. Vi åt fantastiskt god mat, solade och badade och bara njöt av att få vara tillsammans. Firade även älsklingens födelsedag där med skumpa och tårta.
 
JULI - Firade min födelsedag en solig dag i juli. Bodde några dagar i vår stuga och gick på Åselemarknaden och åt langos och munkar vilket är höjdpunkten enligt mig. Åkte på semester till Stockholm. Njöt av att få vara ledig tillsammans och det blev en hel del härliga promenader och luncher i stan.
 
AUGUSTI - Gick på Nolia-mässan här i Umeå flera dagar och åt langos. Njöt av de få somriga dagarna som var med parkhäng. Startade Nagelterapeututbildningen. Firade vår älskade dotters 1-årsdag med stort kalas här hemma för hela familjen och våra närmaste vänner! Juni fick en egen tårta som hon fick gå lös på och hon verkligen älskade det!
 
SEPTEMBER - Gjorde ett graviditetstest och fick veta att vi väntar skatt nummer 2. Klarade både det skriftliga och praktiska provet och blev diplomerad Nagelterapeut. Fredagssushi intogs flitigt! Var med i en av lokaltidningarna med ett reportage från min walk-in-closet.
 
OKTOBER - Oktober månad kantades av förkylningar i hela familjen plus att jag hade väldigt mycket migrän och ont i huvudet, något jag förstått troligen har med graviditeten att göra. Budade på ett hus som jag såå gärna ville ha men det blev tyvärr inte vårt. Piffade i lägenheten istället när mina inredningsdrömmar om hus gick i kras. Hi hi.
 
NOVEMBER - Oj vad trött jag var den här månaden! Bubblade över att få berätta om min lilla hemlighet men valde att vänta lite till. Åkte till Stockholm med min lattemamma och sovde borta själv för första gången sedan Juni föddes. Många känslor men det gick bra! Gick på Madonnas konsert på Tele 2 arena, så himla grym! Hann med många mysiga turer på stan med familjen. Kylan kom men ingen snö.
 
DECEMBER - Juni lärde sig att gå och blev fasligt snabb! Berättade i bloggen att vi skall bli fyra i familjen och även att det är en liten pojke. Bakade pepparkakor och testade de nya snöflingeformarna från Åhlens. Juni som inte får äta sötsaker ännu var dock väldigt snabb och hann norpa en kaka, hi hi. Behöver jag säga att hon älskade den. ;)
 
2015 var verkligen ett helt underbart år och jag VET även att 2016 kommer bli det, om inte lite mer magiskt ändå eftersom vi blir en till i familjen. Förutom det hoppas jag även på att vi hittar vårt drömhus!
 
1 Sofia Granath:

skriven

Vilket fantastiskt år! Jag hoppas att 2016 blir minst lika bra för dig :) Fina bilder :)

2 Amanda:

skriven

Vilka underbara bilder! :)

3 Hanna Karlsson:

skriven

Vilket bra år du haft!

4 Netti Starby:

skriven

Vilket fantastiskt år du har haft det och bilderna är helt underbara! Kram

5 Annsoh:

skriven

vad kul grattis till er! vilket underbart år!

6 Carina Marianne Holst:

skriven

Vilket underbart ár! Och ännu en liten guldklimp pá väg.Vilken lycka! :) kram!

7 Em - En fotoblogg om mitt gymnasiearbete:

skriven

Åhh låter verkligen som ett underbart år!!:D

8 pcosandi.blogg.se:

skriven

Vilket fint år på en fin familj!

Svar: Tack rara!
therez.se

9 Angelin :

skriven

Vilket underbart år!! :)
2015 var bästa året i hela mitt liv! :)

10 Ellen:

skriven

Vilken fin sammanfattning och vilka underbara bilder!

11 Nathalie Isaksson:

skriven

Vilket händelserikt år, snygga tårtor och grattis till graviditeten =)

12 Veronica:

skriven

Vilket underbart år! Var längesen jag kikade in på din blogg så hade ingen aning om att ni väntar barn nr2 jag plussade i september också och jag och min sambo väntar vårt första barn i början av maj :) Stort grattis och all lycka till er <3

Svar: Men vad kul! Stort grattis till er med! <3
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »