Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday diary - Alive

Oj vad ovanligt tyst det varit från min sida de senaste dagarna! Anledningen är helt enkelt att min laddkabel till den bärbara datorn dog helt! Vi har ju varit i Stockholm flera dagar och därför har jag inte kunnat ladda upp några bilder eller jobbat med kollage och liknande, men nu är vi hemma igen och min älskade iMac är nu uppackad ur en flyttlåda så nu ska det bli som vanligt igen.
 
Vistelsen i Stockholm har varit toppen även om det delvis varit ganska stressigt med två barn (speciellt när vi varit iväg på t.ex shopping). Vi är inte helt inne i det ännu och har lärt oss att det inte är någon idé att planera så mycket för när barnen är såhär små är det dem som bestämmer det mesta. När den ena är hungrig ska den andra ha ny blöja och så blir ena rastlös och den andra mammig. Hi hi. Men som sagt så var det underbara dagar i solen och ett mysigt dop. Hade egentligen tänkt gå på Skansen en dag men skippade det eftersom det var så otroligt varmt den dagen. Vi solade och badade vid bryggan hos svägerskan istället vilket jag tror var ett toppenval!
 
1 Jossan:

skriven

Mums, en fika hade inte suttit fel! :) Skönt att det var härligt i Stockholm!

Svar: :D
therez.se

2 FrökenTV, bloggen om tv och film:

skriven

mums

3 JUNITJEJ:

skriven

Vilket gott fick!

Så bra att välja bad framför Skansen!

Svar: Ja vi kände det. Det hade nog bara varit jobbigt för oss alla att vara där en sådan varm dag. Det hade liksom inte blivit roligt.
therez.se

4 ajlimullersandvik.blogg.se:

skriven

vad bra att ni haft det bra, tror benhårt på att ta dagen som den kommer :)

Svar: <3
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »