Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday diary - Fresh flowers

Vilken underbar dag det varit! Långt över +20° varmt och strålande sol! Jag och barnen startade dagen tidigt i vanlig ordning och kom oss ut för lek runt 10.00 vilket känns som lite av ett rekord nu när man har två småbarn och älsklingen jobbar. Alla skall liksom hinna bli klar och vara nöjd, hi hi! Vid lunch lyckades jag få båda barnen att somna samtidigt i vagnen så jag passade på att ta en lång och skön promenad! Det är så härligt att jag börjat kunna ta längre promenader nu utan att bli sängliggandes på kvällarna och ta smärtstillande pga bäckenet! Nu blir jag liksom bara lite öm och stel så det känns verkligen att det går åt rätt håll! Snart kanske jag kan börja träna igen! Yey! Längtar verkligen till att få komma i form!
 
Var btw och köpte ett vattenland/pool till Juni idag! Längtar till vi får använda den! Ska bli så kul att se hennes min när vi satt upp den! Håller tummarna att det blir bra väder resten av veckan så vi får hänga i den! Nu ska jag passa på att packa inför en liten roadtrip innan lillprinsen vaknar eftter sin lilla nap.
 
 
 
1 Jennie :

skriven

Låter som en härlig dag!

2 Mia:

skriven

Bra jobbat med barnen 😀. Och visst är det fantastiskt när det blir promenadmöjligheter. Skönt att du inte har ont lika mycket!

Svar: Tack rara du! Det känns faktiskt helt underbart!
therez.se

3 ajlimullersandvik.blogg.se:

skriven

det ser ju underbart ut, och så härligt med långpromenad :D

Svar: Oh ja, det har jag verkligen saknat! :D
therez.se

4 ulllie:

skriven

ääälskar färska blommor nästan ett måste vissa tider på året
så kul med pool det kommer hon gilla


Svar: :D
therez.se

5 N:

skriven

Åh!😍 Vart är dom ifrån?

6 N:

skriven

Åh!😍 Vart är dom ifrån?

Kommentera här:

Annonsera här »