Powered by Jasper Roberts - Blog

Shirt dress

 
Undrar just om sommaren kommer tillbaka snart? De senaste dagarna har det liksom varit grått och trist mest hela tiden och inte alls någon speciell värme. Hoppas det dock vänder snart så vi får vara ute och njuta en massa. Är lite sugen att slå till på en skjortklänning men frågan är om jag skulle passa i det? Kanske värt att testa! Tycker det kan vara så himla fint på andra!
 
1 Linda:

skriven

Hej!har en fråga angående eran donkey. Ni beställde den från babyplus va? Har allt funkat bra med beställning osv?
Vad blev skillnaden i pris om man köper o Sverige?
Är gravid och kommer ha 22 månader mellan mina barn så är ju i behov av en syskonvagn och skulle så gärna vilja ha en bugaboo. Men tycker dom är så dyra! Men ifall man beställer från polen/Holland ska dom ju vara betydligt billigare...

Svar: Det stämmer bra! Beställning och allt har gått jättebra och smidigt! Paketen levereras direkt till dörren vilket uppskattas! Nu vet jag inte exakt vad man tjänade på bara vagnen eftersom vi beställde massa andra saker också såsom åkpåsar och lite smått och gott och de fick vi bra rabatt på också. Men undrar om det blir typ 2000kr billigare på en all black (de är ju dyrare än alu). Mitt tips är att maila direkt till dem och höra vad de kan erbjuda. :)
therez.se

2 Inez:

skriven

Åh, så himla fin!! Älskar skjortor i alla former! :D

3 Josefin :

skriven

Min första tanke är att det ser ut som en sjukhusrock 😱 (Sjukhusrädd som jag är så slår hjärtat nästan ett extraslag av att bara titta på bilden 😉)

Svar: Ha ha, åååhh neeej! Nu kan jag inte köpa den för nu kommer jag tänka likadant. Ha ha!
therez.se

4 Alice:

skriven

Jag har faktiskt aldrig sätt någon som har en sådan klänning, riktigt fint såg det ut på modellen iallafall! Klicka aboslut hem och testa en, tror säkert att du passar bra i den! :)

Kommentera här:

Annonsera här »