Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday snapshots

I fredags var jag och finaste Anna på AVION som är Umeå´s nya shoppingcenter vid Ikea. Vi gjorde ett besök till Deichmann* som är en tysk familjeägd skokedja som funnits i över 100år! De hade bjudit in oss för att visa oss runt och berätta lite mer om företaget. Jag har sett butiken online tidigare men aldrig varit in i en fysisk eftersom det inte funnits i Umeå. De har verkligen skor för alla smaker och plånböcker och både jag och Anna fick välja ett par skor därifrån. Jag valde dessa underbara Pumasneakers som ni kan se här ovan. Sjukt sköna, som att gå på moln nästan! De kommer att rastas under många barnvagnspromenader i vår vill jag lova!
 
Blev lite kära i miniskorna från Nike också och måste dit någon dag och inhandla dem till Juni! Det finns skor för hela familjen dvs.
 
Efter besöket på Deichmann var vi hungriga och testade SEN Street Kitchen. Alltså may gaaad! Jag tog dumplings och jag drömmer fortfarande om dem. Skulle kunna äta dem varje dag faktiskt, tillsammans med sushi. Ha ha. Mitt nya favoritmatställe i Umeå utan tvekan!
 
* Inlägget innehåller annonslänkar
1 Karin:

skriven

Vilka fina sneakers, hur är de i storleken? :)

Svar: Tack! Jag tog min vanliga storlek men de känns faktiskt lite rymligare än mina andra skor i samma storlek. Är man en halvstorlek så skulle jag nog rekommendera att gå ner i storlek. :)
therez.se

2 ISA:

skriven

åh måste prova dumplings nån gång! verkar såå gott :) och söta skor, alla små barnskor är ju såå söta <3

3 Camilla:

skriven

Fina skor du har på dig! Kan du länka till var man kan köpa dem?

Svar: Tack rara du! Du hittar dem på Deichmann - http://www.deichmann.com/SE/sv/shop/home-marken/puma/00016001279994/Puma*Jogger.prod?amp;imgFmt=&filter-brand_r=4&filter-brand_c=6&productCode=00016001279994&positionInList=8
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »