Powered by Jasper Roberts - Blog

Familjen <3

Förra veckan förevigade vi magen med hjälp av bästa Anna och hennes make Micke. Precis som när vi väntade Juni och på samma ställe. Dock var det väldigt stor skillnad denna gång med en liten 1,5-åring som absolut inte ville vara still utan springa runt runt och göra allt annat än hamna på bild. Ha ha. Det blev dock en del jättefina bilder och en del väldigt roliga bilder. En härlig mix med andra ord och jag längtar efter att beställa dem och sätta i familjealbumen! Självklart blir det några förstoringar också som skall hängas upp i huset. Alltså jisses, vi har snart ett alldeles eget hus! Och snart är vi tvåbarnsföräldrar, bara någon vecka kvar nu! Livet är magiskt! ♥
 
Idag har jag varit så trött och trots att jag sovit någon timma mitt på dagen så är jag fortfarande sjukligt trött och tänker därför gå och lägga mig redan nu. Det tar verkligen på att vara höggravid, men nu är det troligen inte många dagar kvar! Som vi längtar! I veckan ska jag inte göra många knop förutom att gosa med Juni. Blir säkert en massa utelek då det utlovas sol och många varma grader. Det är så underbart med vår men jag önskar bara att jag var med rörlig och allert!
 
1 DiY with US!:

skriven

men ååååh va underbart!! längtar till min egna!

Svar: :)
therez.se

2 Veronica:

skriven

Så fantastiska bilder! Det ska verkligen bli härligt med fint väder men jag håller med dig, det blir på ett annat vis när man är höggravid.Går in i vecka 40 på torsdag så får se om bebis har tänkt att titta ut denna veckan :)

Svar: Men åh vad härligt! När som helst ju! Myyys! <3
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »