Powered by Jasper Roberts - Blog

Mini Nike

Kunde inte låta bli dessa små godingar till Juni. Alltså det finns ju typ inget sötare än barnskor och speciellt snygga sneakers! Otroligt skönt också med karborreband så det går fort att ta på och av!
 
Tisdag idag! Har precis kommit in från en rätt lång promenad vilket troligen kommer resultera i att jag har extra ont i kroppen resten av dagen. Kunde verkligen inte hålla mig då jag fått en massa paket som jag ville hämta ut, hade ju kunnat ta bilen men dessvärre kommer jag inte åt den pga magen för den står i en trång carport. HA HA! Appropå paketen så kan jag säga att en sak är så sjukt snygg att jag typ svimmar! Ni ska självklart få se så fort jag hunnit fota men nu behöver jag verkligen lägga mig ner och vila.
 
1 josefine:

skriven

men åh vad söta! vart har du köpt dom? :)

Svar: Jag köpte dem i en Deichmann butik. Tänkte länka om de fanns på hemsidan men verkar dessvärre slutsålda. Kostade 349kr. :)
therez.se

2 Emma:

skriven

Supersöta skor! :) om du orkar, skulle du vilja göra ett inlägg om hur du redigerar dina bilder på instagram? Har läst mig till att du använder whitagram, och har laddat ner den men förstår inte alls hur den funkar :P förstår dock om inte tiden eller orken räcker till :)

Svar: Förlåt för senaste svaret! Jag brukar lägga på ljus och kontrast och sedan tar jag bort en massa färg eftersom jag gillar gråtonade bilder. :) Det är allt! :D
therez.se

3 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

skriven

så söta

4 susanas.blogg.se:

skriven

så tuffa skor. Håller med dig, sneakers till små är ju så gulligt!

Kommentera här:

Annonsera här »