Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday and Nicole Vienna watch

Alltså jag dör vilken snygg klocka som kom med posten tidigare i veckan (gåva)! Den är helsvart och med marmorurtavla och kommer från Nicole Vienna (gåva). Har suttit och spanat lite inspobilder på instagram just och blev helt såld på den silverfärgade också, sjukt snygg! Helt perfekt present att gå bort i t.ex studentpresent eller morsdagspresent!
 
Hej söndag! Dagen har bjudit på underbart väder och vi har varit och hälsat på vår tomt en sväng och fick även säga hej till en av grannarna! Jag blir typ gråtfärdig varje gång vi varit dit för att det känns så rätt! Det är magiskt vackert där och tänk att ha sitt alldeles egna ställe med en tomt på 2000m2! Dessutom ligger sjön ca 70m från huset så dit kan vi gå och bada med barnen på somrarna. Sjöutsikten kan vi dessutom njuta lite av från vårt framtida kök också. Lovely! På vägen hem fotade vi av en outfit på favoritstället och nu håller jag verkligen tummarna för att det var sista outfiten med denna stora mage. Har haft en del rätt kraftiga sammandragningar/förvärkar i helgen så kanske är det nära... Ha ha! Ben och fötter är nu så svullna att de liksom dallrar när man går. Ni vet som när man stöter till ett vattenglas och det blir ringar på vattnet. Precis så ser det ut på mina ben och fötter. Det är HELT sjukt och jobbigt nog gör det rätt ont också, men det bästa är ju att det försvinner i ett nafs sedan!
 
1 Hanna:

skriven

Snygg klocka!

Svar: Tack rara du! :D
therez.se

2 Therese:

skriven

Vilken dröm att bygga hus på en tomt med sjöutsikt! Spännande att följa bygget..:)
Ha en bra dag!

Svar: Ja ibland känns det som om man måste nypa sig själv i armen! Längtar till man får börja inreda och sådant. :) Ha en fin dag du med! <3
therez.se

3 Anonym:

skriven

Var i umeå har ni köpt tomt? :)

Svar: Vi har köpt i Stöcksjö. :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »