Powered by Jasper Roberts - Blog

Lördag | Familjedag

Idag har vi haft en riktigt mysig familjedag och jag fick dessutom lite välbehövd sovmorgon. Har varit en sväng på tomten och tittat hur långt grundläggarna hunnit och nu är husgrunden klar och de har kört dit massor av fyllnadsmassa och planat ut tomten! Alltså det blir så himla bra! Nu är det bara garagegrunden kvar för dem att fixa och så tror jag de skall fylla lite mer bakom innan huset levereras den 1:a december!
Förutom detta var jag och hämtade ut ett paket och handlade lite pyssel och ett spel så i eftermiddag har vi pysslat tillsammans här hemma och spelat spel ända till barnen gick och la sig. Jättemysigt! Juni kan verkligen pyssla hur länge som helst!
 
Just nu håller jag på att göra det sista i Victor´s bok. Där står allt från det att vi plussade till några dagar efter hans ankomst tillsammans med massor av bilder. Här och här är lite bilder från när jag gjorde Juni´s bok och hur den blev! Jag är så nöjd med den och älskar att bläddra och liksom återuppleva allt. Både Juni och Victor kommer sedan att få dessa böcker sedan när de är lite äldre. ♥
 
1 Johanna:

skriven

Vad för typ av pyssel gillar juni? Jag har en tjej som är lika gammal. Hon är tokig i pärlor och gillar även vattenfärg :)

Svar: Juni gillar att måla, leka med Play Doh och pärla. :) Vattenfärg måste vi köpa hem så hon kan testa också! Minns ju att jag själv tyckte det var superroligt när jag var liten. :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »