Powered by Jasper Roberts - Blog

House doctor mirror

Idag sov jag riktigt länge och vaknade upp hyffsat pigg av mig själv. Otroligt skönt och välbehövligt för denna trötta mamma! Under dagen har det blivit en shoppingtur på stan, fotat en outfit och hälsat på mina jobb. Passade på att förlänga föräldraledigheten från att ska ha börjat innan nästa sommar till att istället börja nästa höst. Tror det blir bra och därefter kommer älsklingen att ta över. Juni är just nu hos sin farfar och blir bortskämd och jag saknar henne så himla mycket men snart kommer hon hem. Ser fram emot en mysig helg tillsammans hela familjen igen och det känns extra bra att jag har lite mer energi. Är så glad att hon får vara där någon dag och bli riktigt bortskämd och då passar vi på att ge lillebror lite extra tid samt varandra. ♥
 
Fick föresten hem en jättefin spegel förra veckan. Hade helt missat att man kunde beställa saker med sin bonus från SAS och jag tog lite av mina poäng och beställde denna spegeln från Hose Doctor. Sjukt snygg! Den kommer passa så fint i huset.
 
1 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

skriven

så snygg

Svar: Visst är den! Längtar till jag får sätta upp dem för här i lägenheten orkar jag inte göra det. Hi hi. Den får invigas i huset istället. :)
therez.se

2 Marie:

skriven

Åh, vad snygg! Hur stor är den och var köpte du den? Letar efter just en sådan. :)

Svar: Tack! Den är 38cm i diameter och jag beställde den faktiskt med bonusprogram från SAS. Men om du säker på House doctor spegel så kanske du hittar den på annat ställe också. :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »