Powered by Jasper Roberts - Blog

Smoothie bowl - blåbär

Hej måndag! Jag har verkligen blivit fast gällande smoothie bowls! Så himla gott och lätt att variera sig beroende på vad man har hemma! Har hunnit med en hel del smakkombinationer från det jag började nu och favoriten är nog denna som är laddad med otroliga mängder blåbär. Denna innehåller först en smoothie gjord på youghurt/kvarg, 1/2 lime, bladspenat, 1 banan och massor av frysta blåbär. Sedan toppade jag med chiafrön, granola, hallon, blåbär, rostade kokosflarn och gojibär. Yummy!
 
OMG vilken natt det varit btw. Har knappt sovit något eftersom jag haft så ont i halsen och varit täpt i nästan. Hittade dock åt Juni´s nässpray och som tur var funkade den även på mig samt så tog jag en brusvärkis så halsen inte kändes lika mycket och så kunde jag sova några minuter i alla fall. Idag har vi hunnit med en hel del på morgonen. Juni har varit till tandvården för hennes första besök vilket gick så himla bra. Man kan ju inget annat än att känna sig stolt, hi hi. Sedan handlade vi lite och nu sover barnen innan lunch. Det är verkligen så härligt när de somnar samtidigt! Då får båda två vila ostört vad de behöver utan att den ena väcker den andra. ♥
 
1 Ellen:

skriven

Åh ser gott ut!

Svar: :)
therez.se

2 anna:

skriven

Ser gott ut det där! Tänkte fråga dug eftersom jag gillar din stil, om du har några bra tips på armbandsklockor? Min favoritklocka från Marc Jacobs gick sönder och nu behöver jag köpa en ny..

Svar: Åh, jag är ju så himla dålig på att använda just klocka men Nicolevienna har riktigt fina klockor! :)
therez.se

3 Svea:

skriven

Så himla gott!

Svar: :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »