Powered by Jasper Roberts - Blog

Latest instagram

1. Familjedag på stan och aminingspaus i min nya topp från boob design | 2. Rosor | 3. Min lilla hjärta och hennes fluffiga hår <3 | 4. Längtar till lägenhetsnyckeln byts ut till husnyckeln | 5. Shopping till mina älsklingar | 6. Rosor och fina bilder från Printasquare.com | 7. Jag och mini leker lite med snapchat (therez.se) | 8. Köket | 9. From where I stand
 
Följ mig på instagram - @therez.se
 
Denna dag lider mot sitt slut och nu har jag varit gipsfri sedan igår och det var så skönt att slippa det. En riktigt frihetskänsla även om det också var läskigt eftersom jag är så svag i handleden nu och såklart det där läskiga operationsärret. Även om det har läkt superfint så är jag lite rädd att göra saker med handen så att det går upp. Har fått frågan om jag inte kan skriva lite mer om mina handoperationer och visst kan jag det om intresse finns. Är det fler som vill höra så lämna gärna en kommentar så jag vet och i sådana fall vad ni vill veta.
 
1 Emma :

skriven

Förstår att det känns obehagligt att använda handen.. jag vågade inte stå upprätt under flera veckor efter min blindtarmsoperation :P
Jag läser gärna ett inlägg om din operation, mest för att jag inte har någon aning om vad karpaltunnelsyndom innebär. Kan ju alltid googla men det är mer intressant att läsa det med lite personliga tankar.
:)

Svar: Jag kan tänka mig att det var läskigt. Även om det inte händer så är det ju tankarna i huvudet som är värst. Inlägget om detta kommer i helgen eller början av veckan. :)
therez.se

2 Sara:

skriven

Hur gick det med barnen under tiden? Kan tänka mig att det är svårt att inte lyfta och så när man har små, men du hade kanske hjälp av din fästman?

Svar: Jag fick verkligen ha hjälp med allt. :O Jag har sammanställt ett inlägg om detta som kommer upp i helgen eller början av nästa vecka där jag skriver det mesta. :) Spana in då!
therez.se

3 Anna:

skriven

Så himla fina bilder! :) Skönt att vara gipsfri!

Svar: Tack rara du! Det är verkligen en befrielse! :D
therez.se

4 Angelina:

skriven

Fina bilder =)

Svar: Tack! :D
therez.se

5 mickan:

skriven

Jag skulle gärna vilja läsa ett sånt inlägg! :)

Svar: Vad bra! Det kommer antingen i helgen eller i början av nästa vecka !:D
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »