Powered by Jasper Roberts - Blog

Måndag & tisdag i korta drag

Igår hade jag en tandläkartid inbokad direkt på morgonen för att dra en av mina visdomständer. Jag var så himla nervös innan och ville nästan vända om och åka hem igen när jag kom fram men jag bet ihop och gjorde det. Blev chockad över hur enkelt det var och hur duktig tandläkaren var att lägga bedövning för det är något jag inte gillar heller att få. Jag kände verkligen ingenting! Tanden var ute på några sekunder och jag hann inte alls med. Well well, nu är det "bara" tre visdomständer till att dra. Ha ha. Är dock inte lika orolig inför dem efter detta som tur är och nästa tid är bokad direkt efter påsk. Efter tandläkarbesöket körde jag hem direkt och så gick hela familjen ut och jag drog barnen i pulka och på bobben. För Victor var det första gången och han ÄLSKADE det. Han var så nöjd, hi hi. Resten av dagen hade jag lite ont i munnen så jag vilade rätt mycket och tyckte lite synd om mig själv, ha ha.
 
Idag har vi varit på bankmöte då vi funderar på att eventuellt byta bank och nu resten av dagen ska jag bara vara inne och fixa lite. Har ett skåp jag ska börja piffa så jag kanske kör igång med det. Är så spänd på resultatet för jag tror nästan att detta kommer bli bättre än det jag gjorde för några månader sedan. Btw så ska jag visa er det skåpet nu också så håll utkik i bloggen ikväll eller i morgon.
 
 
1 Anonym:

skriven

Va roligt o glädjande de ä att du börjar komma igen o blogga
igen😃👍 läser varje dag😊 väntar på att få se massor av ert fina hus både in o utsida 😃 kram.

2 Malin:

skriven

Kul att du kommit tillbaka till bloggandet! Förstår ju självklart om du inte vill hålla på med det för mycket och tycker absolut du ska ta din tid, men vill ändå säga att varje inlägg uppskattas av en trogen läsare sedan mååånga år tillbaka! :) Vill du ha tips på något att skriva om så tar jag gärna emot lite barnklädestips då jag är gravid och väntar första barnet som ska komma nästa månad :)

Kommentera här:

Annonsera här »