Powered by Jasper Roberts - Blog

Namngivning & Bröllop | Godsaker

Jag bakade i vanlig ordning en massa gott inför Victor´s namngivning och vår vigsel och här ovan ser ni det! Jag gjorde två tårtor som var äggfri och jisses vad bra dem blev! Har aldrig testat att baka äggfri "sockerkaka" tidigare men det gick ju hur bra som helst! Sedan gjorde jag cakepops, maränger, marängcrisptårta och kladdkakacupcakes. Jag gjorde egentligen bara sådant jag testat tidigare och vet hur lång tid det tar så det inte skulle bli så stressigt och det känns som att det var alldeles lagom.
 
Till både fikat och middagen bjöd vi även våra gäster på alkoholfritt bubbel från Freixenet som är magiskt gott. Freixener Legero heter den om ni vill testa, rekommenderas varmt! Inte för sött, lagom bubbligt och lite lyxigare! Det skålade vi även med efter själva vigseln. Flaskorna är så fina och finns i olika storlekar beroende på vad man föredrar. Själv tycker jag att det var gulligt med små och så behåller man kolsyran bättre än om man öppnar en stor.. Hade även hittat sötaste godisbehållarna på kalasdekorationer.se. Vi fyllde våra med godisar i färgtemat svart, vitt och grått.
 
1 Caroline:

skriven

Så fint dukat och Grattis. :) önskar er all lycka.

Svar: Tusen tack! <3
therez.se

2 Tessochlex :

skriven

Helt magiska bakverk och en färgskala helt i min stil ❤️ Superfint och massa grattis

Svar: Tack rara du! <3
therez.se

3 Anna:

skriven

Så otroligt vackra och färgmatchande godsaker! En fröjd för ögat :)

Dina barn är väl för små ännu kanske för att kräva färgglada skapelser? :D

Svar: Hi hi, ja det är dem men jag tror nog att Juni kommer önska lite mer roooooosa är hon fyller 3år. Hon är HELT GALEN i rosa just nu! :O
therez.se

4 Rebecca Adnell:

skriven

Såå fint!

Kommentera här:

Annonsera här »