Powered by Jasper Roberts - Blog

En mulen dag

Usch så tråkigt väder det varit både igår och idag! Lilla familjen har varit iväg och gjort lite ärenden och nu är vi bara hemma och fixar. Allvarligt talat kan jag inte påstå att det varit direkt en toppensommar rent vädermässigt vilket är så himla tråkigt. Hoppas det blir bättre framöver för man vill ju hinna bada lite mer och fara iväg på picknick med hela familjen då vi köpt cykelvagn.
 
Idag skall vi äta min nya favoriträtt! Vi kaller den för vietnamesisk tacos och den är så galet god! Receptet är Leilas från en början men vi har tagit bort koriander och mynta. Ni hittar receptet här om ni själv vill testa. Lovar att rätten är beroendeframkallande! Mums! Den är så fräsch med sallandsbladen och vi brukar faktiskt även toppa med lite sesamfrö och lite Hellmans majonäs tillsammans med chilisåsen.
 
1 Maria:

skriven

Om du gillar den rätten så tror jag nästan att du kommer gilla denna ännu bättre :)

2 Maria:

skriven

https://www.quorn.se/recept/asiatisk-fars-i-salladsblad#

3 Josefine:

skriven

Tycker det är så tråkigt att sommaren aldrig har kommit igång riktigt, det är fint väder någon dag här och där, men inte mer än så! Så tråkigt!

4 Gina:

skriven

Lät supergott! Här är ett lite liknande som också är kanon och väldigt enkelt att göra :) https://www.coop.se/recept--mat/recept/a/asiatiska-kycklingbiffar-med-mango-chutney/

Kommentera här:

Annonsera här »