Powered by Jasper Roberts - Blog

Markiser & solskydd

* Inlägget i samarbete med Bygghemma.se
Åh vad det är spännande här hemma nu gällande husfronten! På framsidan av huset håller älsklingen och min far på att lägga marksten och jag längtar så himla mycket till det är klart så vi slipper att dra in all denna sand! Jag får dammsuga flera gånger per dag och det är så tröttsamt!
 
Och nu när arbetet med tomten verkligen är på gång så börjar vi också att fundera på det här med markiser och andra solskydd. Hade väl aldrig i min vildaste fantasi trott att jag skulle tycka det var roligt att titta på, men när det är till ens eget hus blir typ allt roligt, ha ha! Förutom marksten på framsidan (och gräsmatta), hoppas vi även att hinna bygga en altan denna sommar och parasollen ovan i bild bara måste vi ha där. Så himla snygg! Vi har ju två altandörrar och vid den första kommer den här altanen jag talar om att stå och vid den andra hade det varit så snyggt med en paviljong! Då har man ett ställe i alla väderstreck att hålla till på beroende på tid på dygnet! Lovely! Ni som har hus - hur har ni det med uteplatser och dylikt?
 
1. Paviljong | 2. Markis | 3. Hängparasoll
1 Sanna:

skriven

Vi har byggt altan ändes hela baksidan på vårt Villa Nybro. Håller nu på att bygger en inglasad del ute vid vinkeln, utanför vardagsrumsfönstren. Ska sätta in en altandörr bredvid dem långa, smala fönstren också så man kan gå direkt ut där! Älskar våran altan som är ca 80 kvadratmeter 😊

Kommentera här:

Annonsera här »