Powered by Jasper Roberts - Blog

Inför namngivningen

Jag har fått frågan om jag inte kan berätta lite mer inför Victor´s namngivning och självklart kan jag göra det! Egentligen var det meningen att vi skulle ha den mycket tidigare men då vi ville ha den i huset så fick vi vänta och så kom den här Madrid-resan på det. Men egentligen är det väl aldrig för sent att ha namngivning och fira att ens barn kommit till världen. För det är just det jag tänker när jag hör ordet namngivning. Att fira med nära och kära att en ny liten individ har kommit till oss och fått sitt namn.
 
Till att börja med så har vi valt att bjuda de allra närmaste. Kände att jag/vi inte kunde göra det lika stort som sist (som för Juni) eftersom jag inte mår helt hundra. Det kommer bli alldeles lagom och precis som vi vill ha det. Namngivningen kommer därefter att se ut ungefär såhär: Vi börjar att spela en låt och sedan starta själva namngivningen med att berätta om väntan på Victor och anledningen till hans namn och vad det betyder. Därefter kommer en liten ceremonidel där Victor får ett litet halsband som vi låtit gravera och de två faddrarna som vi valt kommer att få ett litet fadderbrev och om de vill får de läsa en dikt eller något annat som de känner för. Ceremonin avslutas genom att vi alla går ut och släpper ballonger mot himlen för Victor (only sky´s the limit).
 
Medan vi sedan dukar fram fikat kommer alla få gå en liten tipsrunda med frågor om Victor som vi sedan rättar under fikat och den som har flest rätt får en liten vinst. Efter fikat blir det presentöppning och vi pratar och har det bra tillsammans innan det är dags för middag. Kort och gott så blir det helt enkelt en mysig heldag där våra närmaste umgås och skämmer bort vår älskade son. ♥
 
Temat för dagen är vitt, grått och svart och som vanligt kommer jag gå all in på det med både dekoration, kläder och godsaker. Tycker det är så himla roligt! Har hittat massor här nere i Madrid som ni ser här på bild. Hade dock velat ha lite mer saker i grått så jag skall spana lite mer efter det. Har ni frågor så tveka inte att ställa dem, annars kommer det säkert ett eller två inlägg efter namngivningen också hur allt blev.
1 Joanna:

skriven

Låter jättemysigt!

2 Joanna:

skriven

Låter jättemysigt!

3 ANNAWII:

skriven

Nu längtar jag ännu mer hihi

Svar: Vad roligt! Vi längtar också! <3
therez.se

4 Gina:

skriven

Åh tack så mycket! Vad roligt att läsa om! Vi ska ha en namngivningsceremoni för vår lilla Ted men jag har aldrig varit på en eller hört om någon som har gjort en så det var kul att läsa om vad ni fyller upp stunden med, låter som att det blir supermysigt 😊

5 Hanna Karlsson:

skriven

Det låter jättemysigt. Kul att få läsa om det. :-)

6 Linnea Teälskare:

skriven

Mysigt. Vår var också liten, fast ännu mindre kan man säga, vi for alla ut på restaurang och firade efteråt åt vi en tårta som vi tagit med oss (jag tål varken laktos, nötter, mandel eller gluten så det finns inte så mycket för mig, min syster är dessutom vegan). Kanske inte mysigt på samma sätt men uppskattat. Särskilt för restaurangpersonalen för dom fick resterna av tårtan då den är så mäktig att vi knappt orkade hälften :)

7 Malin:

skriven

Hej! Supermysig blogg, kan du inte delge receptet på dina cake pops?

Kommentera här:

Annonsera här »