Powered by Jasper Roberts - Blog

Coffee table book and FRIYAY!

Härligt med fredag! Idag har jag haft en sådan himla bra dag. Alltså en hel dag som inte varit någon ångest alls eller ledsna känslor. Det har varit så bra på alla vis även om jag varit trött och har PMS. ♥ Helt magiskt med andra ord efter alla dessa tunga månader. Känner mig liksom lite lättare. Jag förstår ju att det säkert kommer fler dippar men just nu tar jag bara in all den positiva energi det gett mig och boostat mig och så hoppas jag såklart på ännu fler sådana här underbara dagar rent måendemässigt.
 
Idag blev det i vanlig ordning en tidig morgon (läs 05.00) då Victor gärna ville kliva upp då och sedan byttes jag och mannen av. När han vaknade gick jag och la mig och vilade en stund och när jag sedan vaknade så åkte vi och shoppade lite. Det blev nya cykelhjälmar till hela familjen (vad glad jag blev att läsa att ni andra gör samma sak tillsammans med era barn) och några småsaker på IKEA, badbyxor till Victor och gottis till kvällen. Btw, ni vet ju att jag skrivit om coffee table books och att jag sååå länge velat beställa hem denna* bok med Kate Moss. Har aldrig vågat då man får slumpade framsidor men jag tog i alla fall mod till mig och klickade hem den. Det finns 8 olika framsidor och vet ni vad? Jag fick precis det omslag jag ville ha! Ha ha! Så jäkla snyggt! Nästa bok på listan är Tom Ford* och sedan Chanel*.
 
Sitter här med ett leende på läpparna när jag tänker på hur jag mått idag. Underbart! ♥ Önskar er alla en underbar kväll och trevlig helg!
1 Kaffehörnan:

skriven

Underbart de låter ni haft, snygg svart väska

2 Anonym:

skriven

Har du förresten kollat upp din pms? Jag fick en förlossningsdepression efter första barnet. Efter ett år mådde jag bättre, men dipparna fortsatte komma. Började ana att det kunde ha med hormonerna att göra. Det visar sig att jag har pmds, och det är därför jag blir så låg i perioder. Pms kan ju ofta förändras efter man fått barn. Och för mig gick det från ingen alls till den värsta sorten, så jag fattade ju inte alls vad som hände med kroppen. För mig är pms:en allra värst vid ägglossning och sedan veckan innan mens. Värt att kolla upp iaf! Det finns ju mediciner idag att ta till. Men så roligt att du mår bättre! Heja dig!

Kommentera här:

Annonsera här »