Powered by Jasper Roberts - Blog

2017 | 10 | 22

* Inlägget är en annons/reklam för Bubbleroom.com* | Innehåller annonslänkarByxor* Chiara Forthi | Topp* Happy Holly | Boots Boohoo.com* | Väska Alexander Wang* | Solglasögon RayBan Wayfarer | Bomberjacka* Bubbleroom | Scarf Asos.com | Örhängen Chanel
 
Här kommer en outfit från i söndags när vi besökte Mall of Scandinavia. Detta var alltså vad jag fått med mig i min stresspackning plus en mysdress. Ha ha! Nästa gång ska jag ha packat färdigt lång innan man skall åka. Det är en sak som är säker!
 
Det är i alla fall torsdag och dagen lider mot sitt slut. Jag har jobbat min sista dag denna veckan och alltså gjort helg. Lovely! Tycker det är så skönt att jag alltid är ledig fredagar. Längre helger uppskattas verkligen! Morgondagens planer är att planera och fixa lite till blogg/instagram. Ligger lite efter och det vore skönt att hinna komma ikapp lite. Har ju så himla mycket roligt att både skriva om och visa men jag måste bara komma till skott! Nej nu skall jag gå och sussa så jag orkar upp i morgon. Har väldigt morgonpigga barn så det gäller att vara utvilad!

Kommentera här:

Annonsera här »