Powered by Jasper Roberts - Blog

HELG och fin leverans

* Inlägget innehåller annonslänkar
Men hörrni, alltså jag fick mitt paket EN dag efter jag beställt från Skin City*. Älskar när det går sådär snabbt och detta är första gången jag beställde därifrån och blev så himla glad för paketet var så fint inslaget och så hade de skickat med en massa roliga extraprodukter. En väska, en liten neccesär, lite tester och så den söta Kokeshin (dockan längst ner som ges i present för att visa tacksamhet enl gammal asiatisk tradition). Än så länge har jag bara testat produkterna två gånger och det kändes riktigt bra efteråt. Håret blev lent och hårbotten kändes liksom återfuktad. Doften är fräsch och luktar liksom "hälsosamt" eller vad jag skall säga, inte konstgjord. Här hittar ni både shampoo och balsamet*.
 
Idag är det torsdag och jag har jobbat sista dagen för denna vecka och går därför på tidig helg. Känns fantastiskt bra. Första veckan på jobbet har gått bra men jag är så otroligt trött i både kropp och knopp. Det är liksom så mycket mer som skall hinna göras på dagarna nu när man jobbar men jag hoppas att man snart kommer in i det. Helgens planer är att ta det lugnt, kanske gå på date med mannen och om det är fint väder någon dag ska jag försöka måla lite på huset.
1 Sanna Andersson:

skriven

jag tyckte deras kasse och nessesären i alla färgerna var otroligt fina oxå, kul med lite blandning ifrån de vanliga svarta som de brukar skicka med =)

Svar: Åh brukar de ha svarta? Hi hi! Detta var första gången jag beställde därifrån! Gillade dessa också men svarta skulle sitta fint. ;)
therez.se

2 Elena:

skriven

Hur gör du blixter som du har gjort på din nagel?

Svar: Jag gör dem i Photoshop. :)
therez.se

3 Nina:

skriven

Vår fyraåring tjatar att jag ska beställa prylar därifrån så hon får en ny kokeshi till familjen. Men produkterna är ju så dryyyga 🤣

Svar: Ha ha, ja det är ju tur att dem är det då de kostar en del. ;)
therez.se

4 Sanna Andersson:

skriven

japp de är svarta vanligtvis...du kan få av mig om du vill...har ett gäng haha jag är mer sugen på de färgglada men de va tydligen bara en gång jag fick den...lite synd ;)

Kommentera här:

Annonsera här »