Powered by Jasper Roberts - Blog

Dagens tips - underbara byxor

* Inlägget är en annons/reklam för Cellbes* | Innehåller annonslänkar
Dagens tips är utan tvekan dessa underbara byxor* från märket Happy Holly* hos Cellbes*! De är verkligen helt perfekta för mig och precis vad jag letat efter ett tag! De är både mjuka och sköna men ser ändå lite mer "dressade" ut! Fina detaljer såsom silverkedjor och små fyrkanter i silver på snörningen. Galet snygga tillsammans med sneakers och heels. På mig går de just ovanför ankeln vilket jag gillar så man ser lite hud mellan byxa och sko. Om du också är sugen på ett par så kan jag säga att de är normal i storlek! 
 
Idag har jag jobbat hemmifrån och det har varit så skönt. Veckans planer är inte så många förutom jobb och helgen blir det en massa mys med familjen. Nya böcker skall lånas på biblioteket och jag behöver fota en massa. Hoppas det är fint väder då så vi kan vara ute och njuta en massa. Nästa vecka laddar jag för ännu en fransutbildning och denna gång blir det volymfransutbildning. Längtar så mycket att få köra igång med det! Nej, nu skall jag krypa ner i soffan och se lite Netflix. Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
1 Malin:

skriven

Kul att du hittat något du gillar! Jag gillar också den stilen och har precis börjat använda ett par tajta kostymbyxor med smala ben som jag verkligen älskar, de är så sköna!

Kommentera här:

Annonsera här »