Powered by Jasper Roberts - Blog

Deep neck och en trött mammi

* Inlägget är en annons/reklam för Bubbleroom.com* | Innehåller annonslänkar
 
För ett tag sedan bloggade jag om de här tröjorna och kunde inte bestämma mig för vilken färg jag skulle välja så det blev båda. Superfina med den djupa ryggen och det vridna partiet. Ni hittar den rosa* och grå* här om ni också är sugna att klicka hem.
 
Idag har jag haft en mindre bra dag. Vaknade strax efter 04.00 av att Victor va pigg, somnade om en stund efter han fått välling och sedan hade jag väckarklockan på så låg volym att jag höll på att försova mig. Lämna barnen på föris och sedan stressa till jobbet. Fullt ös hela dagen och vissa tillfällen kände jag mig alldeles darrig i kroppen och tankarna var så konstig. Det tär verkligen på mig nu för tiden att jobba i stan och jag tror jag måste ta och fundera på om jag ska gå ner till 50% på den tjänsten och försöka jobba lite mer hemmifrån istället. Det känns som att min kropp hela tiden försöker säga mig saker men när jag är på "vift" har jag så svårt att ta in det och kör liksom bara på. När jag sedan kommer hem är jag så matt, så matt att jag inte orkar göra det jag brinner för (blogga, fota osv). Jag vill verkligen börja träna också men energin finns bara inte där. En förbannat ond cirkel, - jag vet och det känns dessutom lite farligt också med tanke på min historia. Nej nu ska jag gå och borsta tänderna, jag börjar att ta tag i detta genom att ge min kropp lite mer sömn i alla fall. Det finns ju en anledning till varför just sömnbrist används som tortyrredskap.... Ha det bäst fina ni! ♥
 
1 Anonym:

skriven

Tycker det låter som en god idé att gå ner i tid lite. Om det går ihop sig ekonomiskt så borde ni verkligen prioritera ditt mående ❤️ Ta signalerna på allvar, dom finns där av en orsak. Hoppas också att ni får en härlig semester där du kan få tid att andas och koppla av ordentligt. Önskar så att vi också hade pengar att komma iväg men man kan ju inte få allt... Kramar ❤

2 Bubbleroom:

skriven

<3 Take Care <3

Svar: <3
therez.se

3 Mary:

skriven

så jobbigt. Gå ner i tid och pria dig och orken till familjen - det kommer du aldrig ångra.
Vad är det du jobbar med nu? Du hade inte kommit igång med din egna verksamhet på fulltid eller har jag missat det kanske?
Styrkekram!

Svar: Jag jobbar som Tandhygienist och min firma tar än så länge inte så stor del. Hoppas dock att jag kan öka den och gå ner på det andra för jag trivs så himla bra med det.
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »