Powered by Jasper Roberts - Blog

Mina små <3

Måndag och idag jobbar jag hemmifrån. Älskar verkligen dessa dagar! Ingen ångest och inte alls lika stressad. Hoppas att det snart blir fler av de dagarna. Min läkare ringde btw idag angående alla prover jag tagit och alla såg normal ut vilket känns riktigt bra men ska jag vara ärlig så känns det också lite sådär med tanke på vilken otrolig värk jag har i kroppen. Tydligen kan värk komma från både stress, att man rör på sig för lite och sedan har jag också hört av en del som ätit liknande medicin som mig att de också känt samma sak. Mitt fokus ska ligga på att ta hand om mig nu. Eller jag skall i alla fall försöka med det. Vi börjar med fysisk aktivitet på recept, ha ha. Hade aldrig hört det tidigare innan läkaren sa det idag. Skrattade lite men hjälper det så slutar jag skratta... Jag är öppen för allt just nu bara min kropp börjar må bra igen. Alltså jag måste ju erkänna att jag känner mig en smula dålig. Inte sådär värdelös som jag kände mig under depressionen men ändå inte bra. Jag vill ju liksom bara vara som jag varit förut. Jag vill kunna orka. Jag vill ha massor av energi och inte vara såhär stresskänslig som jag blivit. Det är ju hemskt!
 
Tur att jag har VÄRLDENS bästa lilla familj. Mina älskade barn som ibland kan göra mig så tokig att jag vill slita mitt eget hår men som mitt i allt är de mest fantastiska små varelser jag någonsin träffat. Victor är så go och vill kramas jämt och Juni säger så fina saker att hjärtat gör volter. Mina älskade hjärtan. ♥ Nu är det bara en månad kvar till vi får åka och skämma bort oss tillsammans! Det skall bli så UNDERBART! ♥
 
Ha en underbar start på denna veckan!
1 Bella:

skriven

Vad jobbar du med hemifrån? Känner igen mig lite i hur du mår. Är alltid trött och väldigt känslig mot stress, ofta ont i huvet osv. Har pluggat en längre tid nu vilket jag trivdes så bra med, jag kunde bestämma upplägget på mina dagar själv men nu ska jag snart börja jobba o allt jag vill e o va hemma o sova typ. Kämpigt det här!

Svar: När jag är hemma jobbar jag med lite olika saker. Jag har ju min firma nu för bloggen, instagram och så gör jag fransförlängning samt nagelförlängning. Stor variation vilket känns bra för mig. :)
Ja det är verkligen mycket att rodda med så jag förstår din känsla så väl. Man får helt enkelt försöka göra så gott man kan men lyssna på kroppen och knoppen för det fungerar inte i längden. Jag har varit väldigt öppen mot min arbetsgivare om detta vilket känns bra. Nu ska jag nog gå ner lite i tid så kanske allt blir ännu lite bättre. :) Hoppas du kan hitta balans i ditt liv när du börjar jobba. <3
therez.se

2 herta:

skriven

Hej!

Jag heter Herta och jobbar på Tourn. Vi jobbar med Influence marketing och jag undrar därför lite hur du jobbar med samarbeten.

Vad tar du för ett samarbete och inlägg på din blogg?
Skulle du vilja göra ett samarbete med ett företag som vill jobba med dej!

Ser fram emot din återkoppling!

Ha en fin dag!

Svar: Är ni intresserade av samarbete så maila mig - therez@therez.se
therez.se

3 Herta:

skriven

Har du någon mail adress jag kan kontakta dej på ?

Mvh Herta

Svar: Det skrev jag i förra kommentaren. therez@therez.se
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »