Powered by Jasper Roberts - Blog

Migrän & en half sleeve

Fy sjutton vilken dålig dag jag haft. Redan vid luch idag slog huvudvärken från hell ner och jag höll verkligen inte på att klara av att jobba pga det och illamående. När jag kom hem och sedan la barnen så somnade jag med dem och nu sitter jag här en stund för att jag blev så glad då jag fick meddelande av en tatuerare jag kontaktat angående mitt lilla projekt jag velat göra sååå länge nu, ha ha. Jag har drömt om en half sleeve men aldrig tagit tag i det och efter ha sett min systers senaste tatuering så bestämde jag mig! Den tatueraren hade PRECIS den teknik jag eftersöker och hennes arbete ser otroligt fint ut på hennes sida så jag skickade iväg en massa inspobilder innan nyår och ikväll fick jag svar att hon skulle skissa ihop något. YEY! Jag har gansak många element så det skall bli kul att se vad hon får ut av dem. Har dessutom en tatuering som jag skall täcka över så då får jag höra om hon grejar det eller om jag får bleka den lite med laser innan. Shit vad spännande!
 
Nej nu ska jag mysa ner mig en stund i soffan med älsklingen och äta lite ostkrokar såhär på en torsdag. När jag har migrän brukar jag alltid bli sugen på det och pepsi max, såå konstigt... Ha ha!
1 Sandra:

skriven

Så kul! Har två armar som jag inte är klar med, men målet är att göra en utav dom under året i alla fall :) Hos vem ska du tatuera dig? :)

Svar: Spännnade! Jag har hittat en kvinna i Strömsund som jag just nu betalat handpenning hos och får ett motiv uppmålat hos. Tyckte att min systers tatuering som hon just gjort där såg ut som den stilen jag vill ha. Det är så viktigt för mig att det är fina linjer och bra skuggning. Vad ska dina kommande projekt innehålla? 😊
therez.se

2 Sandra:

skriven

Okej så spännande! 😊 Har så mycket idéer & mycket beslutångest 😂 Skulle behöva kontakta någon bra tatuerare & bolla idéer med 😊

Svar: jag förstår det! Det är ju supersvårt! :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »