Powered by Jasper Roberts - Blog

Nytt i köket | Monokrom

Men hörrni! Hur fina är inte våra nya posters? Jag beställde dem på Formeli.se och jag tycker att de blev så himla fina tillsammans. Den stora är familjens tidslinje med våra viktigaste datum som när vi blev tillsammans, när våra älskade barn föddes och när vi förlovade och gifte oss. Den andra tavlan är bara vårt efternamn samt texten "FAMILY - where life begins and love never ends". Gillar verkligen att man kan få dessa dessa tavlor customized efter önskemål!
 
Idag är det åter dags för en inskolningsdag. Igår hade jag faktiskt med mig en filt och satt och lyssnade på podd medan jag väntade och det var faktiskt lite mysigt, ha ha! Gör nog samma idag. Victor blev lite ledsen igår när jag gick och det gjorde så ont i hjärtat. Fick dock höra att det gick jättebra sedan vilket kändes skönt. Tänk att det bara är i morgon kvar och sedan är det skarpt läge. Jag känner mig lite orolig om jag skall vara ärlig. Hur skall man kunna jobba!? Jag kommer sitta som på nålar ifall de ringer. Tur att de inte kommer ha allt för långa dagar på förskolan. Nu vet jag ju att de kommer ha det bra men på något egoistiskt vis så känns det som man missar så mycket.
 
Snart är det dessutom helg! Så skönt det skall bli! Vi skall leka med vänner och så hoppas jag på att hinna pyssla lite i det nya dockskåpet jag fyndade på Panduro´s rea. Kanske slänger ihop en vlogg också, kanske får köra med lite helgvloggar framöver! Nej nu skall vi klä på oss och kila iväg mot förskolan! Ha en underbar dag allesammans!

Kommentera här:

Annonsera här »