Powered by Jasper Roberts - Blog

Sjuk | fyndat träfigurer

Förra veckan fyndade jag dessa söta träfigurer på Minimi´s rea. Man kan plocka isär dem och sätta ihop dem som man vill. Jag älskar verkligen den butiken! Det finns så himla mycket fint till de små och perfekt ställe att gå till om man letar efter presenter.
 
Det är söndag idag och jag mår inte alls bra. Det känns verkligen som att jag varit mer sjuk än frisk de senaste månaderna och jag vet inte om det har med min depressionen att göra, - att jag slutat med medicinerna och är lite extra skör eller om det helt enkelt är alla dessa barnbaciller från förskolan som gör det eller en kombination av allt. Jag skall i alla fall försöka göra något åt det själv genom att komma igång med träningen och kanske börja med vitamintillskott igen. Det borde ju öka mina odds att hålla mig friskare i alla fall. Träning = endorfiner = mer energi = gladare/piggare! Det blir ju i alla fall inte sämre. Tss!
 
Ni som har förskolebarn - känner ni igen er eller borde jag kolla mina värden eller något?
1 Pernilla :

skriven

Har två barn på förskolan och varit förkyld sedan i somras mer eller mindre! Så fort jag lyckas komma igång med träning så kommer det igen! Så tröttsamt men är väl bara att härda ut tills de blir äldre😩

2 Anonym:

skriven

Hej vill bara ge ett tips. Pröva ta Rosenrot de gav mig mer energi 😉

3 Amanda Hurtigh:

skriven

Har du kollat sköldkörteln? Inte för att man blir sjuk men trött i af.. Jag fick problem efter jag fick barn (men gick länge med det eftersom jag trodde att tröttheten enbart berodde på att vi aldrig fick sova).. Annars tror jag träning är ett bra knep, jag har nyss kommit igång igen efter långa förkylningar!! Svårt det där!!

Kommentera här:

Annonsera här »