Powered by Jasper Roberts - Blog

THINGS I WANT TO DO 2018

Jag blev inspirerad av min fina vän Anna och hennes lista "THINGS I WANT TO DO 2018" så här kommer min med saker jag vill göra detta året!
 
RESA MED FAMILJEN
Vill så gärna att hela familjen skall få åka iväg till varmare breddgrader och bara njuta tillsammans! Äta massor med glass, bada och bara vara i nuet! Bort från alla måsten och det här ständiga vardagspusslet. Resan som vi gjorde när Juni var liten var helt magisk! Då åkte vi till Rhodos och bodde på ett all inclusive hotell och det var så himla underbart på alla vis.
 
 
ÄTA BÄTTRE OCH MER VÄXTBASERAT
Jag vill helt enkelt byta ut lite mer mat i min vardag till mer växtbaserat. Jag kommer inte att helt äta bara växtbaserat och jag kommer aldrig kalla mig vegan eller vegetarian men jag vill bidra med mitt lilla plus att jag tror att hela min familj skulle må bra av det. Vill även börja dricka mina morgonsmoothies på färska bär och havremjölk igen för det var verkligen en bra start på dagen! Jag vill verkligen bli bättre på att ta hand om mig och min kropp. 
 
 
GÖRA MER AV DET JAG TYCKER ÄR ROLIGT
Jag skall tillåta mig själv att göra mer av det jag tycker är roligt! Jag skall blogga, vlogga, pyssla och jobba med mitt företag. En dröm hade varit att kunna jobba helt hemmifrån. 
 
 
FÅ KLART ÖVERVÅNINGEN
Jag önskar hårt, riktigt hårt att vi skall bli klar med övervåningen detta år. Längtar så mycket till att få inreda barnens rum men självklart även min dröm-WIC! Mitt arbetsrum längtar jag också efter! Så mycket roligt att se fram emot!
 
 
TATUERA MIG
Jag har inte bara en tatuering jag vill göra utan två! Den viktigaste är att få Victors namn bredvid Juni och sedan ska jag jobba på en half sleeve.
 
 
MER TID TILLSAMMANS
Bli bättre att göra saker tillsammans med min älskade man. Mer date-kvällar, middag ute och bio på tu man hand.  Vårda kärleken helt enkelt. ♥
 
1 Angelica Wåhlin:

skriven

Så bra grejer ju!

Svar: :)
therez.se

2 ANNAWII:

skriven

Det låter som riktigt vettiga mål och jag hoppas så att du tar dem alla <3

Svar: Oh ja! Ett av dem är redan i planerna! Yey!
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »