Powered by Jasper Roberts - Blog

En helg för återhämtning

Idag är det söndag vilket innebär att mina älsklingar kommer hem. Som jag har längtat efter dem! ♥ Jag har nämligen varit hemma ensam hela helgen och sovit i massor, tagit hand om mig själv och jobbat lite med mitt egna företag och hunnit fixa lite här hemma inför vår resa som närmar sig med stormsteg. Helgen har varit nyttig för mig på många vis och nu hoppas jag att jag har massor av energi inför den kommande veckan som är allt annat än lugn. Har ju varit dunderförkyld i en vecka och idag är nog första dagen som jag känner mig som människa igen, ha ha! Därav anledning till en lite glest uppdaterad blogg.
 
Dagens planer är att städa lite här hemma och fixa tvätten innan de kommer hem. Ett litet träningspass hade ju varit toppen också att hinna med. Tror jag skall ta mig en skön promand efter lunchen och göra lite övningar ikväll! Vad gör ni idag?

En liten outfit från igår kommer här. All black... Testade mina nya ballerinas som skall packas med i resväskan. Jisses vad jag längtar till snön är borta nu! Jag vill ha ballerinas och sköna sneakers och fina heels nu! Är så less på boots och höga stövlar.
1 Markus :

skriven

Hej du fina!

Jag heter Markus och jag både bloggar och skriver dagbok.
Men denna blogg har jag bara när jag jobbar.
Jag jobbar på en daglig verksamhet i Norrbotten i boden. Jag älskar att jobba med att få skriva av sig :D

Kommer kunna svara på din kommentar imorgon efter 09:00

eller kan svara ikväll :)

Just nu är jag hemma i min lägenhet, Min pappa har kalas ikväll så ska dit :)

Nu är jag med en kompis, kram /mvh Markus Axelsson

Kommentera här:

Annonsera här »