Powered by Jasper Roberts - Blog

Svarta eller vita stolar?

* Inlägget innehåller annonslänkar
 
Egentligen är det inget fel alls på våra stolar vi har vid köksbordet men det skulle vara roligt att byta ut dem mot några som små fingeravtryck syns lite mindre på, ha ha. Jag vet allvarligt talat inte hur många gånger jag torkar våra stolar på en dag då de är genomskinliga och ALLT syns. Well well. Är lite sugen på svarta stolar men vet inte om det blir bra i vårt hus. Vad tror ni skulle passa bäst om ni ser bilden här nedan? Kanske blir man minst less på vita stolar. Jag gillar i alla fall den här modellen här ovan, den ser liksom så bekväm ut!
 
 
 
 
1 Anonym:

skriven

Helt klart den 2a stolen till höger, uppe...fast i svart😊👍 skulle bli super i err fina hus😊

2 zandra:

skriven

Svart.. bryt av lite i allt det vita :)

3 Anonym:

skriven

Jag skulle säga vita stolar :-)

4 Anonym:

skriven

Jag skulle inte rekommendera den där modellen till någon som har småbarn. Det samlas skräp runt kanten av sisten plus att kladd syns väldigt tydligt på dem också.

5 Sanna:

skriven

Vi har den där modellen av stol fast med ben i silver till vårt vita stora matborD. Tycker det funkar jättebra! Har också ett Villa Nybro ;)

6 Amanda:

skriven

Svarta! Både snyggare och bättre med småbarn.

7 emmy:

skriven

Hej !
Av egen erfarenhet skulle ja rekomendera svarta! Köpte först vista men fick byta till svarta rätt snabbt pga vita stolar blir så smutisga! svarta och blåa jeans färgar av sig och missfärgar dynan så det är ett evigt skrubbande och ändå ser de typ missfärgat ut.... sen små barns fingrar på det... neä det var sånt jobb hahah så skulle rekomendera svarta !!

Kommentera här:

Annonsera här »