Powered by Jasper Roberts - Blog

Kanelbulledagen en dag senare

Igår var det "kanelbulledagen" men vi väntade med att fira den idag istället, hi hi. Hämtade mina små hjärtan på förskolan en timma tidigare då jag blev klar snabbare än jag trott med jobbet så då passade vi på ta en gofika. Det är så bra att Ikea´s bullar är äggfria då Juni inte tål ägg så jag svängde förbi där och så mumsade vi på dem när vi kom hem. Kan lova att det blev uppskattat av mina små. ♥ Victor hade gärna ätit två om han fick, ha ha! Syrran orkade dock inte sin så han fick hennes rester också till sin stora förtjusning.
 
Nu sover mina små hjärtan och jag skall sjunka ner i soffan och se lite Suits och svara på kommentarer här i bloggen. Blir så himla glad när ni orkar lämna ett avtryck genom en kommentar eller när ni trycker på hjärtat här nedan. Det uppskattas SÅ mycket. ♥ Ha en underbar helg allesammans!
1 iseedee:

skriven

Vad roligt att det finns äggfria kanelbullar! Tänk vad mycket det finns nu för tiden egentligen för alla allergiker. Så härligt att inte behöva vara helt begränsad i vad man kan äta och inte.

Kommentera här:

Annonsera här »