Powered by Jasper Roberts - Blog

Måndag | Nya barstolar

Förra veckan kom våra nya barstolar till köket och vi är så himla nöjda! Vilken skillnad det blev! Dessa är inte bara snyggare utan de är så mycket bättre att sítta på! Dessa är 9cm lägre än de vi hade och nu sitter man riktigt bra där! Jag frågade ju er om råd vilken dyna vi skulle välja och lotten föll på den mellangrå sammet och det bästa av allt är att man faktiskt kan klä om dem efter tycke! Yey! Skulle kunna tänka mig att ha svarta sitsar också någon gång men just nu är dessa perfekta!
 
Det är måndag, ny vecka och dags för en massa jobb. Jag har precis lämnat barnen på förskolan och det gick galet bra idag! Är otroligtt tacksam att våra barn verkar trivas så bra på deras nya förskola! Idag bokstavligen sprang Victor in på sin avdelning och hade knappt tid att säga hej då, men som tur var hann jag stjäla mig en kram innan han kilade iväg, älskade unge! ♥ Med Juni likaså! Mammahjärtat svämmar över av kärlek och lycka. Det värsta som finns är att lämna sina barn och de blir ledsen men detta gjorde hela min dag vill jag lova! Allt kännns plötsligt mycket lättare!
 
I helgen har vi hunnit med en hel del husrelaterade saker. Vi har tagit emot massor av fyllnadsmassor som älsklingen styrt ut med traktorn, jag har målat entrétrappen med terrasslasyr och så har vi busat en massa med barnen. Igår var vädret inte det roligaste så det blev en innedag (med undantag för när vi åkte och röstade). Vi pusslade, pärlade och pysslade hela dagen lång och det är rätt mysigt med sådana dagar också. Hoppas ni alla får en bra start på den nya veckan!
1 Anna:

skriven

Fint!
Men väldigt färglöst i köket, lite färgklickar skulle väl inte skada, nåt grönt iaf eller ett färgglatt fruktfat? :)

Svar: Tack! Alla är vi olika och jag är inte superförtjust i knalliga färger. :) Ibland kan det smyga sig in någon accentfärg som t.ex ljusrosa men jag är ganska sparsmakad. Växterna i hemmet är ju gröna så lite grönt finns det i alla fall. ;)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »